Om mig

Jag heter Tania Aalto och är en äkta hästnörd ända ut i fingerspetsarna. Jag har ända sedan barnsben haft näsan i hästböcker och fötterna i stövlar ute i leran i ur och skur vid varje chans som jag har fått att lära mig om samt vistas bland dessa underbara djur. Kärleken till dem avtar aldrig – utan blir bara starkare.

2007-2009 utbildade jag mig till ridinstruktör på Biologiska Yrkeshögskolan i Skara (BYS) och då jag klarade mina examensprov kan jag numer titulera mig examinerad ridinstruktör.

BYS Examensbevis

Jag har för tillfället tre egna hästar – Cap Alcantara TA (kallas Alice), Dingo samt licensierade welsh cob-hingsten Wish Airborn H (kallas Abbe). Ni kan läsa om mina fina knashästar under deras respektive sidor här på bloggen/hemsidan (se under ”Hästarna” i menyn längst upp).

Tania Aalto – examinerad ridinstruktör
Erbjuder hopp- och dressyrlektioner (eventuellt lättare terränghoppning).
Har alltid en hel del häst- och ryttarutrustning (nytt och begagnat) till salu!

13 thoughts on “Om mig

 1. Hej Tania! Såg ditt inlägg om bett. Söker själv precis som du beskrev ett mjukt gummibett som inte är för tjockt och med vajer i för att det ska bli godkänt till tävling. Har du hittat något bra som du kan tipsa mig om?

 2. Hej.
  Ser den underbara välkomstskylten i hästskor, finns det o köpa? Är det du som. Gjort den eller köpt den? Helt underbar och skulle bli överlycklig att köpa en till stallet.

   • Åhhh svårt . Vill så gärna ha men Det ligger nog en hel del jobb i denna så har tyvärr inget ok svar att ge, jag har bara en insamling till stallets ägare och vi är få så har bara 800kr så då kommer man inte långt tyvärr kan jag tänka mig.
    Om ni inte har många gamla skor liggandes och snabblödande sambo:) förstås, jag hoppades du skulle skriva att det fanns en massproducerad variant, för då kanske det hade gått ekonomiskt.
    Så tack för tanke och hjälp, men får klura till framtiden !

 3. hej tania kan du maila mig lite info om träning med dig håller på och kolla runt eller om jag kan skriva till dig via fb?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s